zondag 30 mei 2010

get well soon

Vandaag voor mijn collega die al een tijdje ziek thuis zit een doosje met een kaart gemaakt om haar beterschap te wensen.


Voor de kaart heb ik de sketch van Dutch Card Lovers gebruikt. Deze week hebben zij ook een bijzondere Blog Hop ivm het 1 jarige bestaan van hun blog. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen bij hun blog.


Papier is van Bo Bunny
Challenge: Dutch Card Lovers
vrijdag 21 mei 2010

Award

Deze lieve friendship award heb ik gekregen van Tessa. Ben er heel blij mee. Ga even goed nadenken aan wie ik hem door geef. Tessa enorm bedankt voor deze awarddonderdag 20 mei 2010

Fleur

Morgen is het dochtertje van een collega jarig. Voor haar een fleurige kaart gemaakt in haar lievelings kleur: Rose.
Papier: American Craft
Stempel : onbekend merk bij Action
Sketch: Create4Fun
Challenge: Alles met en over kleuren met Derwents

Ahbram

Vandaag heeft mijn broer de mooie leeftijd bereikt van 50 jaar. Dat verdient natuurlijk een bijzondere kaart. Mijn broer is een zeer sportieve man dus dit keer een wat stoere kaart gemaakt. Papier is van American Craft
Sketch van : Dutch Card Lovers

zondag 9 mei 2010

Moederdag

Voor mijn moeder voor haar moederdag een aantal kaarten gemaakt. Zij vergeet nooit een verjaardag of speciale gebeurtenis en verstuurd daardoor ook enorm veel kaarten. En zij is altijd blij met de kaarten die ik voor haar maak.


Om de kaarten op een leuke manier te geven heb ik ze in een tasje gedaan. Het idee voor het tasje heb ik uit de Cards Only van deze maand gehaald.

Het tasje en de kaarten zijn allebei in de zelfde style gemaakt met papier van October Afternoon. Natuurlijk ook nog een ander cadeautje verstopt in het tasje. Maar daar had mijn moeder geen oog voor ze vond de kaarten zo leuk. Moeder blij en ik natuurlijk ook.

Cadeau doosje

Gisteren op kraamvisite geweest bij vrienden die een dochtertje hebben gekregen. Voor hun dochtertje heb ik een cadeaudoosje gemaakt. Natuurlijk in het doosje wat lieve kleine cadeautjes gedaan voor hun mooie meisje


De bloem op het doosje is gemaakt met de cricutter cartridge George and bases shapes. Het papier had ik nog liggen, weet niet meer waar ik het ooit gekocht heb want het is al heel oud. Maar het blijft leuk om mee te werken.dinsdag 4 mei 2010

Door de extra tijd van vandaag een kaart gemaakt voor bij de voorraad. Heb de sketch van Create4fun gebruikt.
Papier van October afternoon
Stempel Mimosa van Bildmalarna
Tekst van Basic Grey

Baby Boy

Vandaag heerlijk wat kaarten kunnen maken omdat er een afspraak niet doorging. De hele dag de tijd gehad om van alles en nog wat te freubelen.
Mijn collega is sinds een paar dagen de trotse vader van een zoon dus een kaartje voor hem en zijn vrouw gemaakt.

Papier van Rayher
Stempel van giraf van Basic Grey
Jasje en broekje Rayher

maandag 3 mei 2010

Thanks

Ik heb deze kaart gemaakt speciaal voor een oud collega van mijn man en zijn vrouw omdat ik hun ( maar ook alle andere die dit lezen ) wil bedanken dat zij mijn liefste lief niet vergeten zijn. Ze sturen me steeds lieve kaartjes om me te laten weten dat ze aan mij denken maar ook aan Antoine. Zeven maanden lijkt een hele tijd maar voor mij voelt het nog steeds als gisteren. Ben dankbaar voor de steun die kreeg maar vooral die ik nog krijg van iedereen na het overlijden van Antoine.
Zoals de tekst van de stempel al zegt is elke nieuwe dag de belangrijkste, ik probeer dan ook met Antoine (levensgenieter pur sang ) in gedachten van elke dag weer wat te maken.

Papier is van Basic Grey
Stempel: Stamps Happen: take time
Challenge: alles met en over kleuren met Derwent potloden