maandag 13 februari 2012

Van alles wat
Afgelopen week was de week van dingen afmaken uit de haakmand.Onderzetters, boekenleggers en ook nog een muts ( hihi toch nog een dagje plezier van gehad ) Doosje om de onderzetters in te bewaren.
Deze week weer een frisse start, opzoek naar een patroon voor een leuke tas. Tips voor leuke patronen zijn dan ook meer dan welkom..... En we gaan weer aan Zoey werken, die als verrassing voor iemand gemaakt wordt.

Zag dat ik er een aantal nieuwe volgers zijn van mijn blog, welkom en leuk dat je mij volgt.

Liefs Jacqueline

maandag 6 februari 2012

Verstoppertje ........


Snel, snel, waar kan ik mijzelf nu verstoppen dat de baas me echt dit keer niet kan vinden..... Ja dit is echt een goede plek hier gaat ze zeker niet zoeken, weet het zeker !!!
Zo ik lig goed.....nu kan ze mij niet vinden en hoef ik lekker niet door dat vieze rare spul dat nu buiten ligt en het is ook zo koud, niks voor mij.
Oh nee , (piep piep ) ze heeft me alweer gevonden.......


Liefs Jacqueline en Zhara

zaterdag 4 februari 2012

Col


Het is er nu echt weer voor, een heerlijke grote col. Lekker om helemaal in weg te kruipen, nu het echt koud buiten is. Het patroon vond ik op de blog van: Lindevrouwsweb. En Marjo was zo lief om mij het patroon te geven van de bloemen/rozetten van de col. Haar blog vindt je hier: Marjo's cosy corner.

Fijn Weekend


woensdag 1 februari 2012

Altijd zoek...Omdat ik ze altijd zoek raak, ( en andere ook merk ik ) vandaag maar weer even tussendoor een nieuwe boekenlegger gemaakt. En natuurlijk hij was nog niet af of .... de andere kwam weer te voorschijn, uit de mand met niet afgemaakte haakwerkjes....mmm misschien een hint.

Liefs Jacqueline