vrijdag 22 juni 2012

Week van afmaken en kleine dingetjes


Ik had mijzelf voor genomen deze week alleen verder te gaan met de hexagons die ik aan het haken ben voor een tas. Echt al maanden mee bezig maar om een of andere reden ga nooit eens lekker door hiermee. Ik sleep het overal mee naar toe maar ....maar afmaken nee dat gebeurt om welke reden dan ook niet.....
Ook deze week weer niet verder dan een paar hexagons gekomen want tussendoor werd ik  weer afgeleid door een uiltje wat ik tegen kwam op de blog van Kervei http://kervei.blogspot.nl/2012/03/tutorial-uiltje.html De uiltjes waren te lief en ik kon ze niet weerstaan. En ach zo uiltje is zo gemaakt kon makkelijk even tussendoor.... Hexagons op zij, kleurtjes zoeken en hup....

Mm volgende week maar weer eens opnieuw beginnen met afmaken.

Liefs en fijn weekend

Jacqueline

7 opmerkingen:

 1. Hahaha, ik krijg er een kleur van, zo herkenbaar! Mijn deken schiet ook niet op en ik vraag me ernstig af of dat ding ooit af komt, terwijl het toch er heel leuk uitziet en lekker haakt.
  Maar je uiltje is erg leuk! (daar zou je er eigenlijk nog een paar van moeten maken hè :p )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Héhéhé ik ken dat ook :-) Aan iets bezig, en dan toch nog gauw dat ertussen of misschien nog maar snel ook nog dat ... maar het is inderdaad een onweerstaanbaar uiltje. En morgen is er nog een dag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo gaat het bij mij altijd... Als er maar af en toe wat af komt, vind ik het best. Je bloemen op de bovenste foto vind ik prachtig! Wat ga je daar van maken?

  Fijn weekend, groetjes Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Je uiltje is mooi geworden! Ze haken zo lekker weg he, en je kunt ze heel makkelijk je eigen draai geven. Ik heb er al veel gehaakt en iedere keer als ik weer een uil of foto tegenkom begint het weer te kriebelen...:)
  Dank je dat je de link naar mijn blog/ het patroon geplaatst hebt.

  Groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi uiltje. Maar de dingen die blijven liggen ook eens afmaken kan best leuk zijn hoor! Je bent dan nog zo fier als ze eindelijk af zijn. En eigenlijk zou ik dat dringend ook weer eens moeten doen...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awww these are gorgeous, I love the sweet owl so much, really so cute :D Wishing you a lovely weekend. Hugs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zó bekend! Op die manier ben ik altijd met heel veel tegelijk bezig.
  Soms 'verplicht' ik me gewoon om eens iets af te ronden, maar o, wat is dat moeilijk ... Zo ligt er bij een sprei ... het zijn al twee kussentjes geworden ... maar de sprei is nog lang niet klaar ... (http://yvonnecreatief.blogspot.nl/2012/04/granny-square-kussen.html)

  Gr. Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen