zondag 26 augustus 2012

Durf te vragen !!!

Wie oh wie zou mij kunnen uitleggen hoe ik tabbladen kan maken boven aan mijn blog zoals b.v home, patronen etc. Ik zie dit vaak boven allerlei blogs staan. Helaas kom ik er zelf niet helemaal uit hoe ik dit zou moeten toevoegen aan mijn blog.
Wie zou mij willen uitleggen hoe dit moet.

Alvast bedankt.

Liefs Jacqueline

8 opmerkingen:

 1. Hoi Jacqueline,
  Het is simpel hoor. Je gaat eerst naar 'blog weergeven', dan naar 'ontwerp' en dan naar 'pagina's'. Daar kun je nieuwe pagina's toevoegen en bewerken. Die nieuwe pagina's zijn de tabbladen. Veel succes!
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een vraag waar ik ook al een tijdje mee zat, ik ga het ook eens proberen, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe het eigenlijk anders. Linksboven in het hoekje van je blog heb je de B (van Blogger), via daar ga je naar je dashboard (overzicht van je blog en de blogs die je volgt). Naast je blognaam (en waar je kan zien hoeveel pageviews enzo je hebt) heb je het oranje potloodje waar je een bericht mee maakt, en daarnaast een blaadje met een dropdownmenu (en daarnaast de knop Blog weergeven). In dit dropdownmenu vind je de keuze 'Pagina's'. Hier maak je een nieuwe pagina aan, en dit is dan een tabblad bovenaan op je blog (je kan de optie aanduiden bovenaan of zijkant van je blog) De titel die je aan die pagina geeft, is de titel van je tabblad. Ik hoop dat het lukt, one way or the other :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohja, op de manier van Miss Creatuurtje kom je ook op de ontwerppagina. Verschillende ingangen dus die leiden naar hetzelfde resultaat.
  Je komt er nu vast wel uit, Jacqueline!
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt samen met Miss Creatuurtje en jou is het mij gelukt ...

   Verwijderen
 5. Oepsss, ik kan dat ook niet, en nog steeds niet :-)

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,

  kwam via via hier terecht. Het is mij nu ook gelukt maar hoe kan ik dan dingen plaatsen? Ik wil dat er op die pagina's mijn blogs worden gescheiden per categorie.. Maar hoe krijg ik die blogs daar dan op?

  Groetjes,
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen