vrijdag 6 september 2013

' t was een feestje en het zwarte gat !!

7 weken geleden trok ik samen met mijn haakvriendinnetje Carina onze stoute schoenen aan en besloten wij samen achter een kraampje te gaan kruipen om onze vele haakwerkjes eens aan te bieden....
Oh wat waren de weken naar de grote dag spannend en vol opwinding over hoe zou het zijn en natuurlijk zou er iemand belangstelling hebben voor onze knuffels, sleutelhangers onderzetters etc etc.....

Afgelopen zaterdag was dan eindelijk de grote dag aangebroken !! En wat hebben we een fijne dag gehad. Het werd een dag van vele glimmende kindersnuitjes, giechelende jonge meiden, mama's to be, opa's en oma's, jong en oud  en vele malen de vraag: hebben jullie dit allemaal zelf en met de hand gemaakt.

Wat was het een feestje en wij konden die avond de brede glimlach maar niet van onze gezichten krijgen, genoten hebben we !!
Tja en dan is de periode van er naar toewerken en het grote markt avontuur ineens voorbij en hoef je niet meer perse dat ene nog af te krijgen voor de grote dag.... MM wordt dat ook wel niet het bekende zwarte gat genoemd??

Hihi maar de plannen voor het volgende kraampje die zijn we al stiekem aan het maken ...

Liefs Jacqueline 

15 opmerkingen:

 1. O dat herken ik helemaal. Wij hebben afgelopen zondag op een braderie gestaan. En nu is het ook van wat zullen we eens maken. Gelukkig heb ik nog een opdrachtje dat ik mag maken. We zijn ook meteen gaan kijken voor een volgende braderie maar ik vind de kraamprijzen soms wel erg duur. Dan moet je toch veel verkopen van onze spulletjes om die er weer uit te krijgen en nog wat leuks over te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yip de kraam prijzen waren ons ook opgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yip de kraam prijzen waren ons ook opgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yip de kraam prijzen waren ons ook opgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh..., en dat vertel je nu pas? Jullie moeten het wel superdruk gehad hebben voor die tijd! En hebben jullie veel verkocht?
  Ik herken het wel..., dat lege gekke gevoel als de 'grote dag' voorbij is. Maar dat gaat wel weer over, het is ook gewoon weer lekker om te maken wat je zelf wil en je niet te richten op...

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, wat leuk! En hebben jullie ook nog veel van jullie maaksels verkocht, want daar doe je het toch ook wel voor! Al is zo'n dag natuurlijk altijd leuk en spannend.

  Fijn weekend!
  Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super dat jullie zo'n geweldige marktdag hebben gehad! Ik hoop dat er nog velen mogen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja soms zijn die kraam prijzen inderdaad superduur dan kan je het ook beter maar met zijn tweetjes betalen
  Gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh wat leuk om te lezen, ik vind dat ook heel leuk om te doen ....

  Liefs
  marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super, dat het allemaal zo goed is gegaan. Ik kan me voorstellen dat jullie nu graag weer nieuwe plannen maken en er lekker op los haken. Op naar de volgende geslaagde markt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuke en kleurrijke giraf!!!
  En nu kan je plannen beginnen maken voor het volgende marktje, toch?!

  Lieve groetjes, Poekie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is een fijne marktdag geweest! Fijn zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk, zo'n markt! Je kunt tenslotte niet alles voor jezelf maken en het is leuk om je zelfgemaakte spullen te kunnen verkopen (en te horen hoe mooi anderen ze vinden!)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat super leuk zeg, ik mag binnenkort ook op een opendag met mijn amigurumi´s staan! zo spannend, als ik jouw verhaal zo lees krijg ik er al helemaal zin in. Leuk joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lijkt me ook super leuk om mijn eigen gehaakte spulletjes te verkopen. Leuk dat het zo goed is gegaan!

  Groetjes Jolien ( http://crochetbyjolien.blogspot.nl/ )

  BeantwoordenVerwijderen