zondag 22 juni 2014

En toen was daar Hippehaakwerkjes&zo


Ineens werden alle agenda's te voorschijn getoverd er werd druk met datums geschoven ..... wat had de beestenboel toch te bespreken met elkaar wat zo belangrijk voor hun was dat alles moest wijken ervoor !!
Stiekem legde ik mijn oor tegen de deur om te horen waar deze zo belangrijke vergadering over ging, wat hoorde ik daar nou de beestenboel wilde de blog naam van Creja Beja na jaren ineens gaan veranderen. Waarom ??
Beestenboel wilde graag bij  HIPPEHAAKWERKJESENZO horen want tja daar gebeurde de leuke dingen samen naar de markt, fotosessies etc en bij Creja Beja gebeurde er niet zoveel meer .....
Nadat iedereen zijn of haar zegje had kunnen doen in de rondvraag werd er gestemd en je raadt het al unaniem werd er gestemd voor wij gaan door onder de naam HIPPEHAAKWERKJESENZO.

Tja ga daar dan maar eens tegen in......

Liefs Jacqueline 2 opmerkingen:

  1. Ik ben geen blogger maar lees ze allemaal graag en jouw nieuwe naam lijkt toch erg op Hiphaakwerk.blogspot.! Of is dat niet "erg" in blogland?
    Creja-beja "bekt" anders lekker weg hoor! Vr.gr.Frouwien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ar zelfde Jacqueline erachter blijft zitten dan maakt de naam mij niet zo veel uit, maar het zou zijn als er weer als vanouds geblogd gaat worden ;-) Fijn weer wat van je te lezen :-)
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen